Avengers: Endgame - Scenárista popsal vystřiženou scénu z finální bitvy

Co v ní bylo? POZOR, SPOILERY!!!

Poměrně velkou část filmu Avengers: Endgame tvořila bitevní scéna, ve které se Avengers a jejich spojenci postavili Thanosovi (Josh Brolin) a jeho armádě mimozemských zabijáků.

Ale už tak poměrně dlouhá akční sekvence mohla být ještě o pár minut delší. Prozradil to spoluscenárista Stephen McFeely:

"Nevyšlo to, ale měli jsme scénu v zákopu, kdy z nějakého důvodu došlo k přerušení boje asi na tři minuty a 18 lidí najednou začalo řešit, 'Co budeme dělat? Udělám tohle. Udělám tohle.' Prostě kodrcali v téhle nucené umělé scéně. Pokud máte ve filmu tolik postav, pak jedna pronese větu, další jinou větu a pak zase další. A to není přirozená konverzace. Je také nutné, aby si našli dostatečně bezpečný úkryt, aby bylo možné vést rozhovor během největší bitvy."

Asi jsme o nic moc nepřišli, protože popis daného momentu nezní kdovíjak zajímavě. Na druhou stranu, finální bitva byla tak divoká, že by pár minut volnějšího tempa možná neuškodilo. Ale jednoduše tahle chvilka do filmu nepasovala, takže se tvůrci rozhodli, že ji vystřihnou.

Samozřejmě bylo vystřiženo více scén, některé z nich určitě uvidíme v bonusových materiálech, až vyjde film na DVD a BR discích, jiné navždy zmizí v propadlišti dějin.


Zdroj: NYTimes
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat