Avengers: Endgame - Neuvěříte, kolik peněz za film dostaly hlavní hvězdy

O tom můžeme my "obyčejní smrtelníci" jen snít.

Byly doby, kdy byl Marvel považován za poměrně velkého "škrta", pokud jde o platy herců. Ale s tím, jak rostl úspěch jeho filmů se nebál plácnout přes kapsu, pokud jde o hlavní hvězdy Marvelovského filmového universa.

A není tak šokem, že za Avengers: Endgame (2019), kteří mají reálnou šanci stát se nejúspěšnějším filmem všech dob, si někteří herci odnesli neuvěřitelné sumy.

Není překvapením, že nejvíce získá Robert Downey Jr. Aktuálně není jasné, kolik to bude, protože s šéfem Marvel Studios Kevinem Feigem si vyjednal smlouvu, kdy se jeho plat mění podle toho, jak úspěšný daný film je.

Nicméně, něco nám může naznačit fakt, že zmíněná dohoda mu u Avengers: Infinity War (2018) zajistila minimálně 75 milionů dolarů a s ohledem na to, že Avengers: Endgame budou určitě úspěšnější než Infinity War, se dá očekávat, že si Robert tentokrát připíše na účet ještě větší častku.

Ostatně, to že si ho Marvel (a v tomto případě i Sony) umí vydržovat, je jasné z faktu, že na Spider-Man: Homecoming (2017) pracoval 3 dny a za každý z nich dostal 5 milionů dolarů.

Pokud jde o oba Chrise, tedy Chrise Evanse (Kapitán Amerika) a Chrise Hemswortha (Thor), tak mají vyjednanou smlouvu, která jim zaručuje něco mezi 15 až 20 miliony dolarů. Nicméně jde zřejmě o částku, kterou dostanou dohromady za Infinity War a Endgame.

Předpokládá se, že Scarlett Johansson (Black Widow) získala šek s podobnou sumou a nedávno se objevily zprávy, že za chystanou sólovku Black Widow si odnese 20 milionů dolarů.

Kromě toho se mluví o tom, že někteří herci se mohou těšit na bonusy, pokud daný film překoná určitou hranici na tržbách (u Avengers: Endgame by to mělo být 1,5 miliardy dolarů, což ale odmítli komentovat jako agenti herců, tak Marvel).

Prostě a jednoduše, dáma a pánové nemusejí díky Marvelu (respektive díky divákům) do konce života pracovat, nicméně je jasné, že se do důchodu nechystají, ale ne všichni z nich budou dál k vidění v marvelovkách.


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat