Avengers: Endgame - Někteří fandové jsou zklamaní z příběhu Black Widow, vyjádřil se k tomu režisér

Co k tomu prozradil? POZOR, SPOILERY!!!

Přestože Black Widow (Scarlett Johansson) patří k nejoblíbenějším členům Avengers, tak v Avengers: Endgame (2019) byl její příběh ukončen překvapivě rychle a neměla šanci se pořádně zapojit do žádné větší akční scény. To mnohé zklamalo (včetně mě).

A jeden z režisérů Joe Russo se rozhodl vysvětlit, proč se se rozhodli ukončit příběh Black Widow tímto způsobem, kdy se se obětovala kvůli získání Kamene nekonečna a nenechala Hawkeye (Jeremy Renner), aby zemřel on:

"Tématem filmu je to, zda můžete změnit svůj osud a pokud ano, za jako cenu? A jste ochotni ji zaplatit? A odpovědí od Avengers je hlasité ano. V [Infinity War] řekli, "Vyměníme své životy,' a byla tu touha chránit. A v tomto filmu je nyní touha obětovat se, abyste dosáhli cíle. Film jsme odstartovali s rodinou [Hawkeye]. Připomněla mu tuhle scénu. Oba můžou mít v danou chvíli misi, 'Nenechám tě, aby ses zabil/a,' ale Hawkeye měl zmatené cíle, což si myslím narušilo jeho soustředěnost způsobem, který u ní nebyl."

To je sice pěkné a ano, Black Widow zemřela hrdinskou smrtí a velkou měrou přispěla k záchraně vesmíru před Thanosem (Josh Brolin), ale prostě naštve, že jedna z nejlepších bojovnic v Marvelovském filmovém universu nikoho pořádně nenakopala.

Díky bohu se snad brzy (údajně už příští rok) dočkáme její sólovky, kde si to vynahradí.


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Ale tak mi prosím tě vysvětli,proč když zemřela starší Black Widow,nepokračovalo její mladší verze dál? Máme tady rozporuplné názory. Předem díky za odpověď Lukáš

    OdpovědětVymazat