Avengers: Endgame - Co si myslí Robert Downey Jr. o tom, jak to dopadlo s Iron Manem?

Naznačil to jeden z režisérů. POZOR, SPOILERY!!!

Čekalo se, že v Avengers: Endgame (2019) zemřou některé milované postavy. A jednou z nejčastěji tipovaných byl i Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.). Jak se ukázalo, šlo o správný dohad, Tony se obětoval, aby přispěl k záchraně světa.

Některé fanoušky to ale nepotěšilo, přece jen Iron Man je jednou z nejoblíbenějších postav Marvelovského filmového universa. Co si ale o konci příběhu Tonyho Starka myslí sám jeho představitel? To prozradil spolurežisér Anthony Russo:

"Spousta herců není tvrdohlavých, pokud jde o to, co děláme. Líbí se jim skutečnost, že máme svým způsobem kontrolu nad těmito příběhy a řídíme to, kam se vydáme a máme vizi, kam by se měli vydat a věří v to. Myslím si, že Downey měl smíšené pocity, pokud jde o přemýšlení nad tím [jak Tony Stark skončil v Endgame], ale domnívám se, že nakonec to bezvýhradně přijal."

Trošku to zní, že z toho Robert nebyl úplně nadšený, ale nakonec to nějak překousl. A co si budeme povídat, i když spousta diváků teď fňuká a nadává, že už neuvidíme Iron Mana v jeho podání, časem se s tím smíří.

Útěchou pro herce je určitě fakt, že účast v Marvelovském filmovém universu oživila jeho kariéru a také účet. Mluví se o tom, že si za Avengers: Infinity War (2018) odnesl něco kolem 75 milionů dolarů.

A když už nic jiného, tak na rozdíl od Natashy/Black Widow (Scarlett Johansson) se Tony alespoň dočkal pořádného pohřbu.



Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat