Producentka Avengers: Endgame potvrdila, že marvelovské filmy nabídnou rozmanitější postavy

Projekty Black Panther a Captain Marvel byly jen začátkem.

Marvel dlouho příliš neexperimentoval, pokud šlo o postavy. Nedával mnoho prostoru rozmanitějším hrdinům, ale poté se objevil Black Panther (2018), kterého především američtí recenzenti chválili jako diví. Film navíc utržil 1,35 miliardy dolarů, takže šlo o jednoznačný úspěch.

Black Panther tak ukázal, že diváci mají o rozmanitost zájem. V následujícím roce se pak objevila první ženská marvelovka Captain Marvel (2019), která to potvrdila. Recenze sice nebyly tak pozitivní jako u Black Panthera, ale pořád vyznívaly spíše kladně. Stejně tak tržby vypadají dobře, film překročil miliardu dolarů a to stále běží v kinech. 

Není tak divu, že Marvel hodlá v nabízení více rozmanitých postav pokračovat. To prohlásili jeho pracovní v minulosti už několikrát a nyní to potvrdila i producentka Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna) Trinh Tran:

"Vše, co mohu říct je, že máme spoustu postav, které jsme ještě neprozkoumali a já bych se chtěla věnovat všem. Speciálně s ohledem na úspěch Captain Marvel a rozmanitost, kterou přinesla v případě reprezentace žen a Black Panthera a jeho rozmanitost, bylo by skvělé nabídnout jich víc. Protože máme v Marvelu spoustu rozmanitých postav."

Víme, že v týmovce Eternals se objeví homosexuální hlavní hrdina, stejně tak víme, že se sólovky dočká Black Widow (Scarlett Johansson), plus je jasné, že bude mít pokračování i Black Panther a Captain Marvel. Vlastní filmu se dočká také asijský superhrdina Shang-Chi. Je tak jasné, že Marvel o rozmanitosti nelhal. A dá se tušit, že ke zmíněným filmům v budoucnu přibudou další. Jaké? To zatím můžeme jen hádat.



Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat