Ne, Avengers: Endgame nejsou koncem třetí fáze Marvelovského filmového universa

Prozradil to šéf Marvelu.

Filmy z Marvelovského filmového universa se dělí do takzvaný fází, kdy aktuálně běží ta třetí a věřilo se, že ji Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) uzavřou.

Ale není tomu tak. Tuhle domněnku vyvrátil prezident Marvel Studios Kevin Feige, který prohlásil, že třetí fázi ukončí jiný film a to Spider-Man: Daleko od domova. Ten má premiéru naplánovanou na 4. července.

Je to tedy tak, že Avengers: Endgame uzavřou jednu velkou etapu marvelovských filmů, která trvá nějakých 11 let a obsahuje 22 filmů. Tahle etapa se nazývá Infinity sága (podle Infinity Stones, tedy Kamenů nekonečna). Ovšem, Endgame nebude koncem třetí marvelovské fáze, tím bude druhý Spider-Man.

Je to relativně zajímavé s ohledem na to, že se v minulosti objevovaly zprávy, že po Avengers: Endgame se Marvelovské filmové universum změní a spekulovalo se o tom, že se už dál filmy nebudou dělit do fází.

Ale jak to skutečně bude, to zatím není jasné, protože Marvel nebyl v tomto ohledu zrovna sdílný. Dá se ovšem čekat, že se to v blízké budoucnosti změní, protože se blíží jak konec Infinity ságy, tak třetí marvelovské fáze, tím pádem bude muset Marvel nabídnout nějaký náznak toho, jak to bude dál.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat