Avengers: Endgame - Nejlepší marvelovský film všech dob, první reakce jsou naprosto nadšené

Bude to parádička.

Už 25. dubna dorazí do kin Avengers: Endgame (předpremiéra bude zítra). A očekávání jsou extrémně vysoká. Nebude tak jednoduché je naplnit, ale soudě podle prvních reakcí je film nejen naplnil, ale také je překonal. A to už něco znamená.

Novináři se veskrze shodnou na tom, že lepší zakončení prvních 11 let Marvelovského filmového universa jsme si nemohli přát. Někteří dokonce tvrdí, že byli z filmu ohromení a vzal jim dech.

Podle všeho se dočkáme nejen (obvykle) špičkové akce, ale také působivých dramatických momentů, které dokáží chytit za srdce.

Dobrou zprávou je, že je Endgame skvělým zakončením ságy složené z 22 filmů, ale současně otevírá dveře pro nové příběhy.

Kromě toho je podle novinářů pravdou to, co nám bylo slibováno. Řeč je o tom, že nás čtvrtí Avengers několikrát sympaticky překvapí a samostatnou kapitolou je závěr, který je prý nečekaný a vynikající.

Někteří redaktoři pak prohlašují, že jsou v očekávané marvelovce k vidění jedny z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší scény ze všech dosavadních marvelovských filmů.

Samozřejmě se najdou i výhrady (ne všechny trikové efekty jsou dokonalé a některé akční scény nejsou dopilované), nicméně jde údajně o detaily, které se v záplavě pozitiv, které film nabízí, bez problémů ztratí.

Stručně řečeno se můžeme těšit na epické filmové dobrodružství, které potěší nejen uši a oči, ale také pohladí po duši a skvělým způsobem uzavře takzvanou Infinity ságu, kterou jsme si užívali nějakých 11 let.

.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat