Hellboy: Jeden z nejhorší komiksových filmů v historii, hlásají recenze

Tak to se asi nepovedlo.

První reakce na reboot Hellboye nebyly zrovna nadšené. Pak ale došlo k úpravám filmu a údajně měli být lidé z testovacích projekci nadšení.

Věřilo se tak, že se 11. dubna dočkáme skvělé komiksové podívané. Ale k tomu nedojde. Ne podle recenzí.

Dobrou zprávou je, že David Harbour je v hlavní roli skvělý a akce není špatná. A to by se mohlo zdát jako dost, ale očividně není. Ostatní aspekty filmu většinou nefungují a to do takové míry, že zaznělo například prohlášení, že jde o jeden z nejhorších komiksových filmů vůbec.

Filmu je vyčítáno, že jde o naprostý zmatek, který postrádá duši. Původně nadějně vypadající komiksovka prý vlastně neví, čím chce být. Jestli komedií nebo hororovou podívanou. A přestože by to mohlo fungovat jako dobrá kombinace, v tomto případě k tomu nedošlo.

Dalším problémem jsou lacině působící triky, nic moc scénář a obávaný nešvar akčních filmů příliš zběsilý střih (znáte to, člověk není schopen poznat, co se děje na plátně).

Hellboy má tak aktuálně na serveru s profesionálními recenzemi RottenTomatoes nelichotivých 14 % pozitivních recenzí. Což je ale trošku lepší než před pár hodinami, kdy jich bylo pouze 9 %.

Reboot tak určitě využijí fandové původních dvou filmů jako argument pro to, že měla vzniknou právoplatná trojka a ne nová verze.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat