Avengers: Endgame - Které tři filmy byste si měli pustit, abyste si naplno užili Endgame?

Prozradili to režiséři.

Už 25. dubna (případně o den dříve, pokud vyrazíte na předpremiéru) se dočkáme Avengers: Endgame. Půjde o vyvrcholení první etapy Marvelovského filmového universa, která trvá nějakých 11 let a obsahuje více než 20 filmů.

Ideální by tak bylo, pokud byste viděli všechny, ale podle režisérů bratří Russových je důležité si pustit minimálně tři. Které?

"Bezpochyby Občanskou válku a Infinity War, protože události z Občanské války přímo ovlivnily Infinity War a mohli bychom tvrdit, že důvodem proč prohráli s Thanosem je Občanská válka. To nás očividně posouvá k Endgame. Pokud bychom měli přidat ještě jeden, pravděpodobně bych řekl Návrat prvního Avengera, což jsou čtyři filmy, které jsme režírovali a jsou všechny tematicky propojeny jeden s druhým," poznamenal Joe Russo.

"Je to náš úhel pohledu, pokud jde o vyprávění příběhu. To jsou souvislosti, se kterými pracujeme," dodal Anthony Russo.

Bratři Russoové trošku egoisticky zmínili projekty, na které dohlíželi oni, ale není to jen proto, aby propagovali svou práci, ale také proto, že Občanská válka a Infinity War přímo odkazují na Endgame.

Nicméně, jednoduchá rada zní, čím více marvelovek uvidíte, tím lépe.

A tady máte nový TV spot k Avengers: Endgame.



Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat