Chris Hemsworth byl zklamaný z prvních dvou dílů série Thor

Ale Thor: Ragnarok mu zvedl náladu.

Představitel Thora Chris Hemsworth v minulosti naznačil, že Thor: Ragnarok (2017) v něm opět probudil lásku k téhle postavě, která v posledních letech nebyla až tak silná. A něco podobného znovu potvrdil ve vyjádření pro Yahoo:

"Než jsme začali natáčet Ragnarok, byl jsem tak nějak vyčerpaný tím, co dělám a trochu zklamaný tím, co jsem tam dělal, víte? Nebyla to vina žádného režiséra nebo scenáristy, týkalo se to mě. Měl jsem dojem, že jsem si nastavil hranice toho, co tahle postava může udělat. A v Ragnaroku to bylo o tom, porušovat tahle pravidla a tak nějak dělat něco odlišného ve chvíli, kdy jsme měli pocit, že je to vhodné a Taika (Taika Waititi, pozn. redakce)  - režisér - měl stejnou vizi jako já a hádám, že i odvahu na to riskovat a dělat vše, co mu projde. Víte, bylo tak osvobozující oprostit se od toho, kým tato postava předtím byla."

Thor: Ragnarok je opravdu jiným film, než předchozí dva díly a očividně se změna stylu divákům líbila, protože trojka utržila nejvíc ze všech filmů a to 854 milionů, plus recenze také hlavně chválily.

Nebylo oznámeno, zda se dočkáme pokračování Thora, Chrisovi skončila smlouva s Marvelem, ale herečka z Ragnaroku Tessa Thompson naznačila, že by další díl vzniknout mohl.

Zatím si můžete Chrise i Tessu užít v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019).

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat