Aquaman: Johnny Depp údajně chtěl, aby byla z filmu vyhozena Amber Heard

Měl o to požádat přímo šéfa Warner Bros.

Možná víte, že představitelka Mery z Aquamana (2017) herečka Amber Heard byla vdaná za Johnnyho Deppa, ale neskončilo to úplně dobře, protože ho herečka obvinila z domácího násilí.

Sice došlo k mimosoudnímu vyrovnání, ale to nebyl konec celého sporu. Johnny Depp později přešel do protiútoku a zažaloval Amber za to, že byl kvůli jejím obviněním vyhozen z Pirátů z Karibiku. Kolik je na tom pravdy, o tom musí rozhodnout soud, ale nyní se objevila další ne zrovna pěkná informace, která se téhle dvojky týká.

Podle některých zdrojů měl Johnny Depp žádat po prezidentovi studia Warner Bros. Kevinu Tsujiharovi, aby vyhodil Amber z filmu Aquaman a neumožnil jí pracovat ani na jiných projektech od Warner Bros.

Kolik je na tom pravdy, to zatím není jasné, nicméně situace je ještě více komplikovaná díky tomu, že Kevin oznámil, že odstupuje z pozice šéfa Warner Bros. Důvodem má být to, že byl obviněn z toho, že pomáhal k práci herečce Charlotte Kirk, se kterou měl mít intimní kontakt.

Upřímně, zní to spíše jako epizoda z nějaké telenovely, ale i takové věci se v Hollywoodu dějí. A těžko říct, zda někdy zjistíme, jak to doopravdy vše bylo.



Zdroj: CinemaBlend, THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat