Avengers: Endgame - Jen dva herci měli k dispozici kompletní scénář. Kteří?

Prozradil to jeden z režisérů.

Marvel je hodně opatrný, pokud jde o spoilery. A není se čemu divit, když v jeho filmech hrají "drbny" jako Tom Holland a Mark Ruffalo. Proto společnost volí různé způsoby, jak zabránit úniku informací. Například hercům neposkytuje kompletní scénář.

Stejná metoda byla uplatněna i v případě Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019). Herci tak dostávali pouze své scény. Ale neplatí to pro všechny, jen dvě osoby měly k dispozici kompletní scénář. Kteří? To prozradil jeden z režisérů Joe Russo:

"[Robert Downey Jr.] byl pravděpodobně jediný, kdo četl celý scénář. Myslím, že Benedict (Benedict Cumberbatch, pozn. redakce) dostal scénář, kde byly jen jeho scény. [Chris] Evans si mohl přečíst celý scénář."

Podle vyjádření Joea se zdá, že představitel Kapitána Ameriky Chris Evans měl možnost si přečíst celý scénář, ale byl to jen Robert Downey Jr. (Iron Man), který to nakonec udělal.

A pokud jde o Toma Hollanda, tak k tomu Joe dodal:

"On nevěděl ani to, proti komu hraje. Používali jsme hodně obecné termíny, abychom mu popsali, co se ve scéně děje, protože je pro něj hodně těžké držet jazyk za zuby."

To je fakt, ale nakonec to nebyl on, kdo vyzradil něco důležitého, byl to jiný "dobrák", který nechal po internetu kolovat scénu, která zřejmě ukazuje závěr Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna).

Zhlédnutí uniklého videa si ale většina rozumných lidí určitě odpustí, aby si nezkazili zážitek v kině.


Zdroj: IndieWire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat