Režiséři Avengers chtějí zfilmovat marvelovskou pecku Secret Wars, ale zřejmě by neodmítli projekt od DC

Russoové se rozpovídali o případné budoucnosti.

Bratři Anthony a Joe Russo jsou aktuálně asi nejvýraznějšími tvůrci marvelovských filmů. Na kontě mají dva filmy Captain America a stejný počet filmů Avengers. Ale co mají v plánu dál, když už jsou Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna) dotočeni?

Joe znovu zmínil film na motivy komiksu Secret Wars, kdy jsou hrdinové a záporáci uneseni na planetu vytvořenou za účelem toho, aby tam bojovali proti sobě:

"Často opakuji Secret Wars, protože je to jeden z prvních komiksů, které jsem si jako dítě zamiloval. Víte, tohle pojetí vyprávění příběhu určité velké události, to je myslím částečně důvod, proč jsme tak silně taženi k podobně velkolepým filmům a tyhle filmy spojující více věcí jsou něčím, kde může být spousta odlišných postav a spousta různých úhlů pohledu a to lze navázat na příběh, který nás skutečně oslovuje."

Aktuálně ale nejsou informace o tom, že by Marvel chystal film na motivy komiksové série Secret Wars (jen pro informaci, vznikly dvě komiksové série s tímto jménem).

Nicméně jsou Russoové "horkým zbožím", pokud jde o komiksový žánr a nebylo by překvapením, pokud by je s nabídkou oslovila společnost DC. Kývli by na ni? I na to Joe odpověděl:

"Chci říct, že naše mozky jsou aktuálně velmi zastřené, takže nevím, jestli bychom byli schopni zvážit cokoliv. Ale víte, nikdy neříkejte 'nikdy."

Bylo by zajímavé sledovat, co by pánové zvládli s materiálem od DC. Ale podle dostupných informací zatím podobná nabídka nepadla.



Zdroj: MTV News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat