Avengers: Endgame - Film by si za víkend mohl odnést miliardu dolarů, je možné, že to natře Avatarovi

Tohle bude úspěch jako hrom.

Premiéra Avengers: Endgame je za námi a dnes odpoledne budou známy výsledky za premiérový víkend, které obvykle naznačí, jak na tom film finančně bude. A jak se dalo čekat, vypadá to velmi nadějně.

Někteří analytici odhadují, že by mohlo jít o první film, který si z premiérového víkendu odnese miliardu dolarů (pokud se bavíme o celosvětových tržbách). Věří se, že 950 milionů je více méně jistých, ale předpokládá se, že to bude ještě víc.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE FILMU AVENGERS: ENDGAME

V Severní Americe by to mělo být cca 300 milionů dolarů, 700 dodá zbytek světa. A není to nepředstavitelné, v Číně měl film premiéru už 24. dubna a za jeden den utržil rekordních 108 milionů dolarů.

Kromě toho, aktuální zámořské tržby jsou více než 300 milionů dolarů, v Severní Americe pak půlnoční čtvrteční premiéry vynesly 60 milionů dolarů, což je rekord a stejně tak je rekordní fakt, že v Kanadě a USA film překročil hranici 100 milionů dolarů za 17 hodin.

Vypadá to, že by Avatar (2009) se svými 2,8 miliardami dolarů mohl být sesazen z trůnu nejvýdělečnějšího filmu. Úplně jisté to není, ale pravděpodobnost je vysoká.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat