The Eternals: Marvel chce udělat z Angeliny Jolie superhrdinku

Byla by to zajímavá volba.

Jedním z filmů, které Marvel plánuje, je týmovka The Eternals o skupině geneticky upravených jedinců, kteří byli stvořeni rasou Celestiánů, aby chránili Zemi.

Dá se tušit, že Marvel bude chtít, aby šlo o tým, který svým způsobem nahradí Avengers, takže si dá hodně záležet na tom, aby se film povedl.

O tom svědčí i čerstvá zpráv týkající se toho, že se společnost snaží pro jednu z hlavních rolí (zatím není jasné kterou) získat superhvězdu Angelinu Jolie. Jak bylo řečeno, neví se o kterého konkrétního Eternals půjde, ale neměla by to být záporná role.

Jak už to tak bývá, v komiksu měl Eternals hromadu členů, takže těžko říct, po kom tvůrci sáhnou. Ale jelikož jde o Angelinu, tak máme jednu jistotu, že daná postava bude zahrána svérázně.

Je ale na místě zmínit, že zatím k dohodě nedošlo, ale Marvel se hodně intenzivně snaží, aby skončila ruka v rukávě, tak mu držme palce, protože Angelina komiksové adaptace umí (stačí zmínit projekt Wanted).

Týmovka The Enternals začíná vypadat zajímavěji a zajímavěji. Nejen kvůli případné účasti Angeliny, ale také proto, že by měl být velmi rozmanitá. Například do jedné z hlavních rolí hledají tvůrci homosexuálního herce.

Pokud jde o datum premiéry, tak aktuálně není známo.




Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat