Avengers: Endgame - Bude to unikátní a jedinečný filmový zážitek, slibuje režisér

A nový plakát k tomu.

Avengers: Endgame nejsou druhou půlkou jednoho filmu, i když to původně bylo v plánu. Avengers: Infinity War (2018) a Endgame jsou dva různé projekty, na tom si tvůrci trvají. 

Je to jasné i ze slov spolurežiséra Anthony Russoa, který se rozpovídal od odlišnosti od Infinity War a také slíbil nevídaný zážitek:

"Bude to unikátní a jedinečný zážitek filmové historie a upřímně, lidé se o tuto zkušenost budou chtít podělit ještě více než v případě Infinity War."

Pokud jde o to, jak se bude film lišit od třetích Avengers, k tomu Anthony dodal následující:

"Je obtížné na to odpovědět, aniž bych vyzradil příliš, ale řeknu to, že film má bezesporu unikátní nádech. Má svého vlastního ducha, odlišného od Infinity War, což je pro nás důvod, proč jsme trvali na oddělení těchto filmů. Samozřejmě se zabýváme příběhy, které se prolínají napříč 22 filmy. Ale je to nádechem odlišné od Infinity War a je to vyprávěno z odlišného úhlu pohledu. V našich myslích pro nás jako filmové režiséry bylo důležité tyhle dva oddělit, protože nechceme dělat ten samý film dvakrát a to, jak odlišit filmy je skrze jejich nádech a úhel pohledu."

Bude zajímavé 25. dubna sledovat, zda bude tón opravdu výrazně jiný, než v Infinity War. Stejně tak vyvolává otázky onen "jiný úhel pohledu". Na vysvětlení toho, co to konkrétně znamená si počkáme ještě pár týdnů. 

Čekání by vám ale mohl zkrátit parádní plakát.



Zdroj: BoxOfficePro
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat