Avengers: Endgame - Opravdu bude film dlouhý tři hodiny? A skvělý fanouškovský plakát se Stanem Lee

Potvrdil režisér stopáž filmu?

Už delší dobu se šíří zprávy, že by Avengers: Endgame měli mít 182 nebo 183 minut, tedy tři hodiny a pár minut k tomu.

Disney nebo Marvel to zatím přímo nepotvrdily (pouze naznačily), takže si úplně jistí být nemůžeme, nicméně spolurežisér Anthony Russo prohlásil:

"Vypadá to na podobný čas. V tomhle případě je stopáž velmi specifická. Nezměnila se od doby, kdy jsme vytvořili první sestřih filmu. I když jsme dotočili spoustu materiálu, prohodili jsme některé věci, ale čas zůstal na podobné úrovni a to proto, že je příběh opravdu hutný. Máme tolik postavu, se kterými pracujeme a připomínám, že to vyžaduje určitou stopáž. Můj bratr a já jsme opravdu oddaní emocionálním sázkám a emoce vyžadují skutečný příběhový základ. Pokud máte rozsáhlý příběh a spoustu postav a emocionální sázky, vyžaduje to nějaký čas... Jsme na tento film dost přísní. Nemáme rádi, pokud je stopáž příliš dlouhá, ale je prostě velmi obtížné uzavřít 10 let příběhů."

Tři hodiny jsou pro fandy marvelovek (a že jich je) rozhodně snesitelná stopáž, naopak, většina z nich by klidně zvládla víc. Důležité je, aby bylo oněch 182 minut naplněno zábavnými a pro příběh důležitými momenty a ne "omáčkou". Ale bratři Russoové jsou šikovní a jistě nám 25. dubna nabídnou podívanou, u které se nebudeme nudit.

Mimochodem, asi víte, že součástí propagační kampaně je kolekce plakátů (prohlédnout si je můžete tady), kdy byly přeživší postavy vyvedeny v barvách a zemřelé černobílé. Fandové přidali jeden nový plakát a to se zesnulým Stanem Lee.
Stan "The Man" Lee!! from r/marvelmemes

Zdroj: BoxOfficePro

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat