Avengers: Endgame - Režiséři požadají diváky, aby nešířili spoilery

Russoové chtějí znovu zamezit tomu, aby byl ostatním zkažen zážitek.

Před premiérou Avengers: Infinity War (2018) režiséři filmu bratři Russoové požádali v dopise diváky, aby po návštěvě kina nešířili mezi ostatní spoilery a nekazili jim tak zážitek před tím, než budou mít také šanci film zhlédnout.

A něco podobného mají Anthony a Joe v plánu i v případě Avengers: Endgame, chtějí požádat lidi, aby se drželi od internetu, pokud chtějí zveřejňovat detaily o příběhu. Prozradil to Joe:

"Jsem si jistý, že v určitém bodě i letos napíšeme dopis, kterým všechny požádáme, aby se drželi co nejdál od internetu. Myslím si, že tento má více spoilerů, než ten předchozí. Dnešní kultura je o tom, že chceme vše hned a zhoršujete se to. Svět je propojen skrze sociální média a informace cestují v rámci vteřin. Pokud sledujete tyto příběhy 10 let, chcete se chránit. Je nejlepší na to jít bez informací. Nabádám lidi, aby na film šli během premiérového víkendu, protože jsem si jistý, že se to na internetu objeví hned poté, co se film ukáže na stříbrném plátně."

V tom má Joe pravdu, je jasné, že chvíli (nebo už během) po premiéře internet zaplaví spoilery. A žádný dopis tomu nezabrání, takže rada vyrazit na film co nejdříve je dobrá. Možná je motivovaná i tím, aby byly premiérové tržby co nejvyšší, ale dá se tušit, že bratři Russoové skutečně myslí i na dobro fandů, kteří nechtějí přijít o překvapení.

Tak snad už máte koupené lístky na 25. dubna 2019, aby vám kamarádi na Facebooku nestačili vykecat, kdo porazí Thanose (Josh Brolin).




Zdroj: BoxOfficePro

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat