Tvůrce chce v x-menovských filmech Iron Mana

Fandové by jistě nebyli proti.

Fox se před několika dny oficiálně stal součástí Disneyho, tím pádem se značky jako Fantastická čtyřka, Deadpool nebo X-Men vrátily zpět Marvelu (který také patří Disneymu).

Dříve nebo později se tak dočkáme toho, že se zmíněné týmy a postavy stanou součástí Marvelovského filmového universa.

Právě o tomto tématu se rozpovídal dlouholetý producent a scenárista x-menovských filmů Simon Kinberg, který se ujal režie posledního Foxem zaštítěného x-menovského projektu X-Men: Dark Phoenix. Kinberg promluvil o tom, kterou postavu z Marvelovského filmového universa by rád viděl ve filmech s X-Meny:

"Řekl bych, že pravděpodobně někoho z Wakandy nebo Iron Mana. Tím chci říct, že zbožňuji Roberta, už jsem s ním pracoval. Miluji to, co udělal s touto postavou. Mám pocit, že prvním filmem Iron Man vytvořil vzor pro tón Marvelovského filmového universa. A představa toho, že by se Iron Man objevil v X-Menech nebo by se Iron Man dostal do kontaktu s Deadpoolem je opravdu vzrušující."

Je ovšem otázkou, zda budou mít Deadpool nebo X-Meni šanci se s Iron Manem setkat. Očekává se, že se Robert Downey Jr. s rolí v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) rozloučí. Je ale možné, že se role Iron Mana (v komiksu jím není pouze Tony Stark) v budoucnu ujme někdo jiný.

X-Men: Dark Phoenix mají premiéru 6. června.



Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat