Komiksový Venom si prošel velmi důležitou změnou

Jakou?

Nedávno si filmoví diváci užili druhou návštěvu Venoma na stříbrném plátně, ovšem, pokud patříte k těm, kteří mu dávají přednost spíše jeho komiksovým dobrodružstvím, tak vás možná bude zajímat informace, že se v kreslené podobě tento ikonický protivník Spider-Mana dočkal velmi důležité změny.

V první řadě se symbiont oddělil od svého lidského hostitele Eddieho Brocka. Chtěl to druhý zmíněný, protože odhalil skutečnost, že mu Venom účelně lhal a manipuloval s ním, aby ho emocionálně trápil.

Když to Eddie zjistil, tak z toho nebyl zrovna nadšený a protože se z něj navíc stal rodič, rozhodl se, že jeho život bude lepší bez symbionta. A tak postava známá jako The Master oddělila symbionta od Eddieho.

Asi byste očekávali, že symbiont začne hledat nového hostitele. Ale komiks nazvaný jednoduše Venom ukázal, že má symbiont novou schopnost. Dokáže na sebe vzít podobu člověka, aniž by potřeboval lidského hostitele.

To je rozhodně velká změna, nepamatuji si, že by byl symbiont v minulosti něčeho takového schopen a navíc je otázkou, jak Venom s touhle získanou svobodou naloží. To určitě odhalí další díly komiksu Venom.

Zdroj: Marvel Comics


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat