The Eternals: Marvel chce, aby si hlavní roli v jeho týmovce zahrál homosexuální herec

Marvel slíbil větší rozmanitost postav a očividně nelhal.

Po úspěchu Black Panthera (2018) prezident Marvel Studios Kevin Feige prohlásil, že v budoucnu budou marvelovské filmy dávat více prostoru postavám jiných národností a také těm, které mají jinou sexuální orientaci.

A zdá se, že to nebyly jen plané sliby, protože se objevily zprávy, že chce Marvel obsadit do chystané týmovky The Eternals gaye. Konkrétně hledá muže ve věku 30 až 49 let libovolné národnosti s fyzičkou, která odkazuje na superhrdinu a také by společnost byla ráda, pokud by herec byl homosexuální orientace.

Nebylo prozrazeno, kterou postavu by si měl daný herec zahrát, možností je několik. Tým Eternals za roky své existence měnil složení několikrát a není jasné, který verze bude použita pro filmovou podobu.

O obsazení filmu zatím nic nevíme, ale se proslýchá, že režisérka Chloé Zhao by ráda do filmu osadila Camerona BrittonaTomasze Kota, ale opět není jasné, koho by měli ztvárnit.

Pokud jde o homosexuální herce, kteří by si v Eternals mohli zahrát, aktuálně mají tvůrci docela slušné možnosti, koho obsadit. Jen zběžně mě napadají třeba Luke Evans nebo Matt Bomer.

Datum premiéry zatím stanoveno nebylo.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat