Avengers: Endgame - Obětuje se Tony Stark, aby Avengers získali Kámen nekonečna?

Smysl by to dávalo.

Je jasné, že v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) se rozloučíme s několika postavami, které vídáme už roky. Některým hercům končí smlouvy, takže se předpokládá, že je v Endgame uvidíme (minimálně na nějakou dobu) naposledy. Není ale jasné, jakým způsobem jejich postavy odejdou.

Člověk ale nemusí být jasnovidec, aby odhadl, že některé zemřou. A často padají jména jako Tony Stark (Robert Downey Jr.) a Steve Rogers (Chris Evans).

A čím díl více lidí se přiklání k tomu, že by to mohl být právě Tony. Původně se mluvilo spíše o Kapitánu Amerikovi, ale v poslední době se názory otočily a mnoho fandů se obává, že to bude Iron Man, kdo se obětuje pro záchranu světa.

Velmi oblíbená je teorie o tom, že Nebula (Karen Gillan) zjistí pravdu o tom, jakým způsobem se dá získat Kámen nekonečna Soul Stone a přivede na planetu Vormir právě oba vůdce Avengerů Steve a Tonyho.

A přestože se bude samozřejmě chtít obětovat Kapitán, nakonec to bude Tony, kdo zemře, aby hrdinové získali Soul Stone.

Bylo by to od tvůrců zajímavé rozhodnutí, protože většina lidí asi očekává, že hrdinskou smrtí zemře Kapitán, ale k tomu by nemuselo dojít a bylo by určitě lákavé sledovat, jak by se vypořádal s odchodem člověka, se kterým ho kdysi pojilo velmi silné přátelství.

Režiséři v minulosti potvrdili, že nás příběh Endgame hodně překvapí a tohle by asi bylo překvapení, plus přislíbili, že Kapitán dostane ve čtvrtých Avengers velkou dějovou zápletku a smrt Tonyho by mohla být jedním z velkých zvratů Steveovy příběhové linky.

Je to jedna z teorií, které mají smysl, ale to neznamená, že bude použita. Ale stát se to klidně může. Jestli k tomu dojde, to se dozvíme v dubnu.


Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat