Lovci duchů: Seriál se rozloučí po 15 letech, stanice The CW ho zrušila

Jednou to přijít muselo.

Seriál Lovci duchů/Supernatural patří k nejdelším vůbec. Aktuálně běží 14. řada, která mimochodem nabídla 300. epizodu, čímž se jen tak někdo pochlubit nemůže. Už v minulosti bylo oznámeno, že Supernatural bude mít i 15. řadu, což mnohé potěšilo. Radost jim ale určitě zkazila skutečnost, že nyní vyšlo najevo, že půjde o sérii poslední. Prozradili to sami herci:

"I když jsme velmi velmi nadšení z toho, že se dočkáme 15. řady, bude naše poslední. Patnáct let tohoto seriálu rozhodně změnilo můj život a vím, že to změnilo život těchto dvou kluků. Chtěli jsme, abyste to slyšeli od nás. I když jsme nadšení kvůli dalšímu roku, bude to finále, velkolepé finále jedné instituce," rozpovídal se Jensen Ackles.

K tomu Misha Collins dodal:

"Milujeme vás lidi a tahle rodina se nikam nechystá, i když se seriál blíží ke konci."

"Řeknu tohle, něco málo od Erica Kripkeho, tvůrce tohoto světa a těchto postav, je neuvěřitelné, že se z nás v seriálu o rodině stala skutečná rodina a je na to nesmírně hrdý," přidal Jensen.

Spolutvůrci seriálu Andrew Dabb a Robert Singer vydali následující prohlášení:

"V první řadě bychom chtěli poděkovat lidem, kteří byli zapojeni do tohoto seriálu a to jak před kamerou tak za ní. Pro nás to byla životní zkušenost. Podpora, kterou jsme měli jak ze strany Warner Bros. Television, tak The CW je neuvěřitelná. Chtěli bychom speciálně poděkovat Jensenovi, Jaredovi a Mishovi za to, že bylo tohle dobrodružství tak speciální. Teď je důležité, abychom dali těmto postavám, které milujeme, rozloučení, které si zaslouží."

Patnáctá řada odstartuje na podzim příštího roku, poslední epizoda bude mít číslo 327.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat