Shazam!: Jeden z nesladších, ale také nejukecanějších filmů od DC, tvrdí recenze

Vypadá to nadějně.

Nejbližším filmem od Warner Bros./DC bude Shazam! (premiéra 4. dubna 2019) a fandové doufají, že udrží kvalitu nastavenou Aquamanem (2018)

Venku jsou první recenze a zdá se, že by s tím neměl být problém. Drtivá většina novinářů považuje Shazama! za povedený přírůstek do universa od DC. 

Hodně chváleno je to, že jde o milý, zábavný a hravý film. Humor funguje, herci byli vybráni dobře a pozitivní je podle novinářů i to, že se Shazam! hodně zaměřuje na rodinu a přátelství.

Zmíněno bylo, že tentokrát nejsou rizika příliš velká, film nepůsobí tak, že se v něm rozhoduje o osudu světa, ale je to skromnější dobrodružství, které občas působí až komorně. Na druhou stranu, očekávat máme akcí natřískané finále. Ovšem, podle některých je možná zbytečně dlouhé. Další kritika se týká toho, že je film hlasitou a přehnaně "ukecanou" podívanou.

Pokud jde o propojení s ostatními projekty od DC, tak je situace sporná. Někteří redaktoři jsou nespokojeni s tím, že na ně Shazam! odkazuje málo, jiní zase oceňují, že stojí na vlastních nohou. 

Jak ale bylo řečeno, bez ohledu na výtky jsou hodnocení většinou velmi dobrá, takže se zdá, že to DC i tentokrát zvládlo.



Zdroj: IGN, USA Today, /Film, DigitalSpy, AssociatedPress, Birth.Movies.Death, CinemaBlend
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat