Avengers: Endgame - Délka filmu potvrzena a asi si vezměte do kina spacáky

Jaká je stopáž velkolepé komiksovky?

Už delší dobu se proslýchá, že by finální sestřih Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) měl trvat něco kolem tří hodiny, což by z filmu udělalo nejdelší marvelovku v historii.

A zdá se, že tohle číslo opravdu platí. Disney má totiž údajně informovat vlastníky severoamerických kin o tom, že Avengers: Endgame budou mít stejnou stopář jako "current holder of the 'longest modern superhero movie' title", tedy v překladu "aktuální držitel 'nejdelšího jména pro moderní superhrdinský film'.

Tím je Batman v Superman: Dawn of Justice: The Ultimate Cut, tedy ultimátní sestřih Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016). Jak dlouhý je? Tři hodiny a tři minuty. Zvěsti o zhruba třech hodinách se tedy zřejmě ukáží být pravdivé a je to jen a jen dobře, tvůrci budou potřebovat slušné množství času, aby důstojně ukončili první tři etapy Marvelovského filmového universa.

Zatím ale není jasné, zda bude během promítání pauza "na čůrání", o které se také mluvilo. To se možná dozvíme až v dubnu. Ale pro jistotu před návštěvou kina moc nepijte, abyste pak nemuseli odbíhat na WC a něco vám neuteklo.

P. S.: Informace o třech hodinách a třech minutách měl potvrdit i slovenský distributor filmu, takže se to opravdu vypadá, že stopáž 183 minut platí.

Zdroj: CB 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: