Další filmy s X-Meny, Wolverinem nebo Fantastickou čtyřkou? Nakonec možná už v roce 2021

Za dva roky bychom se mohli dočkat.

Tento týden se společnost FOX stala součástí Disneyho. Marvel (spadá také pod Disneyho) tak získal zpět práva na Fantastickou čtyřku, X-Meny (včetně Wolverina) nebo Deadpoola.

A objevily se informace, že právě poslední zmíněný bude pod křídly Marvelu pokračovat dál, ale v případě Fantastické čtyřky a X-Menů nás čeká na 99,9 % reboot a navíc to nebude v úplně blízké budoucnosti.

Nicméně článek serveru THR naznačuje, že by se X-Meni nebo Fantastická čtyřka mohli objevit o něco dříve, než se tušilo a to v roce 2021 nebo 2022 jako součást čtvrté fáze Marvelovského filmového universa (byť není jasné, zda se po Avengers: Endgame budou marvelovské filmy dále dělit do fází).

Dá se tušit, že nejdříve dostanou přednost filmy jako Black Widow, Shang-Chi, pokračování Doctora Strange a Black Panthera a týmovka Eternals. Až poté se zřejmě Marvel začne zabývat tím, jak zakomponovat původně "foxovské" týmy do Marvelovského filmového universa.

Nicméně já jsem pesimista a očekával bych spíše rok 2022 nebo dokonce později. Ale asi nebude od věci, když si X-Meni a Fantastická čtyřka dají na chvíli oddech.

A pokud se vám nechce čekat, tak si můžete 6. června zajít do kina na X-Men: Dark Phoenix, kteří vznikli ještě pod hlavičkou FOXU.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat