Strážci Galaxie Vol. 3: Zřejmě se ví, kdy se začne natáčet

Kdy pravděpodobně padne první klapka?

Je to jen pár dnů, co se objevila překvapivá informace, Disney přijal zpět duchovního otce Strážců Galaxie Jamese Gunna, který byl vyhozen kvůli cca deset let starým drsným vtípkům na sociálních sítích.

James ale nezůstal dlouho na ocet, společnost Warner Bros. ho najala nejdříve kvůli scénáři k rebootu Sebevražedného oddílu nazvaném jednoduše The Suicide Squad a později se dohodli i na tom, že se ujme také režie. Následně ale přišlo překvapení v podobě oznámení, že Gunn natočí třetí Strážce Galaxie pro Marvel.

Tím pádem už není natáčení odsunuto na neurčito. Dokonce se tuší, kdy by se mělo začít s produkcí. Zdá se, že by se kamery mohly rozjet v únoru 2021.

Tedy za necelé dva roky, což je asi o trochu později, než fandové doufali, ale můžeme být rádi i za to, protože předtím byla situace velmi nejistá a klidně se mohlo stát, že by se třetí díl Strážců objevil ještě mnohem později.

James to bude mít v následujících letech divoké. Vrhne se na natáčení The Suicide Squad, poté, co skončí se pustí do třetích Strážců Galaxie, od nich si odběhne kvůli propagační kampani na The Suicide Squad, která bude probíhat v létě 2021 a pak ho čekají postprodukční práce na Strážcích Galaxie. Mimochodem, jejich pracovní název zní Hot Christmas.

Další Strážci Galaxie nemají zatím stanoveno datum premiéry, The Suicide Squad bude v kinech k vidění od 5. srpna 2021.



Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat