Býval představitel Batmana Ben Affleck není na DC naštvaný, chce pro ně natočil film

Zajímavé.

Kariéra Bena Afflecka u DC nebyla úplně ideální. Pár let sice ztvárňoval Batmana, ale pokud jde o sólovku Netopýřího muže, tak to určitě nedopadlo podle jeho představ.

Původně se měl ujmout režie, spolupracovat na scénáři a ztvárnit hlavní roli. Ale dnes už neplatí ani jedno. Nejprve se vzdal režie, poté vyšlo najevo, že se nebude podílet na scénáři a nedávno bylo oznámeno, že si ve filmu ani nezahraje.

Člověk by se tak mohl domnívat, že se do další spolupráce s DC zrovna nepožene. Ale opak je pravdu. Ben se totiž nechal slyšet:

"Dovedu si představit, že by byl zvláštní krok ujmout se jiné postavy. Umím si ale určitě představit, že bych se ujal režie filmu - pokud by mě chtěli - pokud by šlo o něco, co by ve mně probudilo vášeň."

Konkrétní plány na spolupráci tedy nejsou, nicméně DC by si nemělo tuhle šanci nechat proklouznout mezi prsty, protože přestože jsou lidé, kteří zpochybňují Benů herecký talent, jeho režisérský um je všeobecně chválen.

Mimochodem, Affleck sice už nebude Batmanem, ale zadky nakopává dál, například v akčním filmu Triple Frontier pro Netflix, který měl premiéru 6. března.



Zdroj: LADbible

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat