Uvidíme v dalších marvelovských filmech milovanou komiksovou zápletku Secret Invasion?

Co na to šéf Marvelu? POZOR, SPOILERY!!!

V Captain Marvel nám byli představení mimozemští měnavci Skrullové, ale zatímco v komiksu jsou obvykle znázorňování jako záporáci, ve filmové verzi tomu bylo jinak.

To mnohé zmátlo, protože se věřilo, že Captain Marvel odstartuje komiksovou zápletku Secret Invasion, která patří k těm nejoblíbenějším. V ní se Skrullové vydávali za některé z nejznámějších marvelovských postav a připravovali si půdu pro invazi na Zemi.

Ovšem, zvrat v podobě odhalení toho, že Skrullové nejsou takoví padouši, jak se může zdát, situaci dost zkomplikoval a film Captain Marvel nenabídl ani náznak toho, že bychom se v budoucnu měli dočkat Secret Invasion.

Jak to tedy bude? O tom (jak se dalo čekat dost obecně) promluvil prezident Marvel Studios Kevin Feige:

"Myslím, že stejně jako v případě Kree a lidí, jsou tu dobří Skrullové a jsou tu špatní Skrullové. Ale víte, jedna věc, kterou jsme v tomto filmu chtěli udělat, bylo nesoudit knihu podle jejího obalu a nechtěli jsme vnuknout lidem předsudek o tom, že zelené mimozemské bytosti se špičatýma ušima jsou zlé a chtěli jsme to vyvrátit. Ale myslím, že se jim budeme víc věnovat a uděláme z nich skutečné trojrozměrné bytosti, Skrullové, se kterými se setkáte budou dobří a budou špatní."

Nebylo tedy potvrzeno, že se Marvelovské filmové universum zaměří i na Secret Invasion, nicméně očividně budeme Skrully vídat dál a to i ty špatné, takže by k tomu klidně mohlo dojít.


Zdroj: ET
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat