Avengers: Režiséři do trailerů záměrně přidávají záběry, které ve filmech nakonec nejsou

Proč?

Pokud jste viděli upoutávky na Avengers: Infinity War (2018), určitě jste si všimli, že v trailerech byly záběry, které se nakonec ve filmu neobjevily.

Asi byste očekávali, že to bylo z toho důvodu, že s nimi tvůrci původně počítali, ale nakonec se rozhodli je do finálního sestřihu nepřidat. Nicméně, pravda je trošku někde jinde. Režiséři bratři Russoové to dělají záměrně, aby se diváci v kinech byli překvapeni. Prozradil to Joe Russo:

"Bavili jsme se o rozsahu marketingu. Věc, která je pro nás nejdůležitější je to, abychom zachovali překvapení v případě příběhu. Když jsem viděl jako dítě Impérium vrací úder v 11 hodin dopoledne během premiéry... Hluboce mě to zasáhlo, protože jsem nevěděl nic o příběhu, na který se chystám. Snažili jsme se napodobit tuhle zkušenost."

To je rozhodně netradiční metoda. V případě Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) byla nicméně zvolena jiný postup a to hodně umírnit množství upoutávek a fotografií, které byly vypuštěny mezi lidi.

SOUVISEJÍCÍ: FANDOVÉ UŽ NECHTĚJÍ DALŠÍ TRAILER K AVENGERS: ENDGAME

Pokud srovnáte množství trailerů a oficiálních fotografií, které se objevily v případě Avengers: Endgame s jinými marvelovskými filmy, je jich poskrovnu. A podle všeho jsou za to rádi i fandové, kteří nechtějí, aby jim toho bylo odhaleno příliš.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat