Avengers: Endgame - Pět zajímavých věcí z nového traileru

Co zaujalo nebo vyvolalo otázky?

Včera byl uveřejněn další působivý trailer na Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019). A jak už to tak bývá, upoutávka toho spoustu naznačila, ale také vyvolala několik otázek. Tady je pět věcí, které nejvíce zaujaly mě.

Tony Stark/Iron Man byl zachráněn

První trailer nechal fanoušky Iron Mana (Robert Downey Jr.) v nejistotě, viděli jsme v něm oblíbeného hrdinu, který je uvězněný na kosmické lodi ve vesmíru bez jídla, vody a brzy beze vzduchu. Ale málokdo asi věřil tomu, že Tony právě takto zemře. Což potvrdil nový trailer, ve kterém je Tony zpět na Zemi (společně s ostatními přeživšímu a to v brnění, které zřejmě umožňuje pohyb v Quantum Realm). Jak bude Iron Man zachráněn nevíme, ale je zřejmé, že jeho tělo neskončí plující v chladném vesmíru.

Sídlo Avengers bude zřejmě zničeno

V nové upoutávce je několikrát ukázána základna Avengerů, ale zdá se, že ta bude zničena. V traileru je moment, kdy Ant-Man (Paul Rudd) ve zmenšeném stavu uniká před explozí a na první pohled není jasné, kde k ní došlo, nicméně pokud budete pozorní, tak uvidíte, že výbuch začne už v momentě, kdy je Ant-Man v normální velikosti a v sídle Avengers. Je tak zřejmé, že bude základna zničena nebo minimálně její část.

Nečekaná spojenectví

Zajímavými momenty z traileru byla spojení nečekaných postav. Z upoutávky jsme zjistili, že Rocket Raccoon (Sean Gunn/Bradley Cooper) bude bojovat po boku War Machinea (Don Cheadle), což je rozhodně zvláštní tým a jednou z nejzábavnějších scén z traileru byla chvilka s Thorem (Chris Hemsworth) a Captain Marvel (Brie Larson). Zdá se, že mezi touhle supermocnou dvojkou by mohlo vzniknout zajímavé přátelství.

Koho trénuje Ronin?

V traileru měl velké množství prostoru Clint Barton (Jeremy Renner), tedy bývalý Hawkeye, ze kterého se stal Ronin. Ten trénuje mladou dívku v lukostřelbě. A s ohledem na to, že je v záběru také Clintova žena Laura (Linda Cardellini), dá se tušit, že slečna s lukem je jejich dcera Lila (výrazně starší než v Avengers: Age of Ultron), ale pořád je tu možnost, že půjde o Kate Bishop, což je v komiksu cvičenka Clintona, která přijala jméno Hawkeye.

Co prozrazují vlasy Black Widow?

Superšpionka Black Widow (Scarlett Johansson) se vrátí ke své klasické zrzavé barvě vlasů (i když určitou část filmu bude ještě blond), což je fajn. Ale nejde jen o to, že k ní prostě tahle barva jde víc, pohled na její účes potvrzuje to, že mezi Avengers: Infinity War (2018) a Avengers: Endgame dojde k poměrně výraznému časovému skoku, protože v Infinity War byly její vlasy o poznání kratší. Mimochodem, zdá se, že Black Widow najde Ronina až v době, kdy bude mít dlouhé vlasy, takže se zřejmě na scéně tenhle lukostřelec neobjeví hned, ale chvíli to potrvá.

Co nejvíce zaujalo v traileru vás?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat