Avengers: Endgame - Fandové se bojí, že nový trailer naznačil smrt Kapitána Ameriky

Lidé se děsí odchodu Stevea.

Je v podstatě jasné, že se v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) rozloučíme s některými postavami. Několika hercům končí smlouvy, tím pádem jejich postavy "zmizí" (alespoň načas) z Marvelovského filmového universa.

Neví se sice, jakým způsobem k tomu dojde, ale nebylo by šokem, pokud by určité postavy zemřely. Asi nejčastějšími tipy jsou Iron Man (Robert Downey Jr.) nebo Captain America (Chris Evans).

A po uvolnění nového traileru se lidé začínají bát toho, že smrt Kapitána je čím dál pravděpodobnější. Důvod? Především scéna, ve které je Kapitán na bojišti, má špinavou tvář s velmi dramatickým výrazem a mnozí věří, že jde o jeho finální bitvu, ve které položí život.

K tomu si přičtěme fakt, že v jedné z předchozích upoutávek byl moment, kdy Kapitán koukal na medailonek se svou mrtvou životní lásku Peggy (Hayley Atwell), jejíž hlas zaznívá v novém traileru a skutečnost, že tvůrci naznačili, že právě na Kapitána čeká jedna z nejvýraznějších zápletek ve filmu. Tyhle indicie mohou něco naznačovat.

Samozřejmě to nejsou úplně jasné náznaky, ale to nemění nic na faktu, že se lidé o Kapitána hodně obávají.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat