Na který moment v roli Kapitána Ameriky bude Chris Evans nejvíc vzpomínat?

Co herec prozradil?

Chris Evans nedávno dotočil poslední scény pro Avengers 4 (premiéra 25. dubna 2019) a tím oficiálně skončila jeho smlouva s Marvelem. Dál tak nebude ztvárňovat Kapitána Ameriku (nicméně se mluví o tom, že s Marvelem bude v nějaké formě dál spolupracovat). Nicméně v téhle roli se Chris rozhodně vryl do srdcí milionů fanoušků. Ale na jaký moment bude právě on vzpomínat jako na ten nejvíce zapamatovatelný?

"To je těžké, protože máte vzpomínky, o které se dá podělit a máte vzpomínky, které jsou trochu osobní... Jsou to více intimní momenty, když si uvědomíte, že jste součástí něčeho, co znamená tolik pro takové množství lidí. Po dlouhou dobu to téměř vyvolávalo dojem, že se to děje někomu jinému... Někdy to působil jako trochu mimotělní zkušenost a za dostatečně dlouhou dobu se začnete cítit, že jste skutečně s touto zkušeností propojeni a propojeni s touto postavou a propojeni se světem... Nemůžu vám říct, která věc je nejvíce zapamatovatelná, to přichází velmi malými náznaky, ale jsou to ty více osobní věci."

S Kapitánem se budeme muset bohužel rozloučit tento rok v dubnu, ale doufejme, že si Marvel nechá otevřené vrátka pro jeho návrat a nenechá ho zemřít...

¨
Zdroj: ACE Comic Con
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat