Marvel představil nový komiksový tým Strážců Galaxie

Kdo jsou jeho členi?

Se Strážci Galaxie je to trošku komplikovanější. Pokud jde o jejich filmovou podobu, tak po vyhazovu režiséra/scenáristy Jamese Gunna od Marvelu byl třetí díl odsunut na neurčito, ale snadné to tenhle tým nemá ani v komiksu.

Tam totiž skončil v troskách. Gamora se rozhodla, že platí pořekadlo účel světí prostředky a začala se chovat dost záporácky, aby dosáhla "dobra". Drax zemřel při záchraně vesmíru. Rocket zmizel neznámo kam.

Zbyli nám tak Peter Quill alias Star-Lorda a Groot. Ale ve dvou by to příliš nefungovalo, takže Marvel představil další členy.

Už delší dobu víme, že jedním z nich je Cosmic Ghost Rider (Punisher, který uzavřel dohodu a dostal se z pekla). K němu se pak přidalo pár dalších zajímavých jedinců.

Konkrétně je to Beta Ray Bill, což je mimozemšťan z rasy Korbinite, který je jako jeden z mála hoden zdvihnutí Mjölniru. Ale nepoužívá ho, dostal vlastní zbraň a to Stormbreaker.

Dalším přírůstkem je Phyla-Vell (známá také pod jmény Quasar, Captain Marvel a Martyr). Jde o uměle vytvořenou bytost, která dokáže střílet energetické výboje, létat a je nadlidsky silná.

Phyla-Vell nebude jedinou ženou v týmu, další je Moondragon, civilním jménem Heather Douglas. Moondragon je nejen vynikající genetičkou, ale také telepatkou/telekinetičkou, která navíc patří k nejlepším bojovníkům od Marvelu. A jen pro informaci, je bisexuální a měla vztah třeba s Phyla-Vellou.

Rozhodně zajímavý tým, tak uvidíme, jak si jako nová Strážci Galaxie povedou.

Zdroj: Marvel Comics







Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat