Avengers: Endgame - Film je tak dobrý, že diváci nechtěli ani chodit na WC

Prozradil to režisér.

Nedávno proběhly testovací projekce filmu Avengers: Endgame, které poslouží tvůrcům k tomu, aby dopilovali poslední nedostatky.

Ale zřejmě jich moc nebylo, protože spolurežisér Anthony Russo prozradil, že diváci film tak "žrali", že nechodili ani na záchod.

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ REAKCE NA AVENGERS: ENDGAME JSOU NADŠENÉ

Možná si řeknete, že na tom není nic výjimečného. Ale pravdou je, že testovací verze Avengers: Endgame měla zhruba tři hodiny. A vydržet bez WC 180 minut, když člověk pořád usrkává předraženou colu, to není snadné.

Nicméně, v tomto případě to většina diváků zvládla, což potvrdil Anthony:

"Do dnešního dne jsme film publiku promítali čtyřikrát. Během prvních tří promítání nevstal a nešel na toaletu ani jeden člověk."

Testovací projekce proběhly údajně tak dobře, že filmaři nemají v plánu výrazněji Avengers: Endgame zkracovat a stopáž by měla zůstat kolem tří hodin, což z filmu udělá zatím nejdelší marvelovku.

Užít si ji budeme moci od 25. dubna 2019. Mimochodem, objevily se zprávy, že Marvel zvažuje, že ve filmu bude kratší pauza, během které si lidé budou moci odskočit na zmíněné WC nebo třeba pro přesolený popcorn. Společnost asi nevěří tomu, že všichni mají tak vytrénovaný močový měchýř, aby to vydrželi tři hodiny bez toalety.



Zdroj: Collider, Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat