Avengers: Endgame - První reakce jsou vynikající, díky tomu v kině strávíme tři hodiny

Vypadá to nadějně.

V poslední době proběhlo několik testovacích projekcí filmu Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019), jejichž úkolem bylo tvůrcům ukázat, co se divákům líbí a co je ještě potřeba doladit.

Ale zřejmě nebudou mít příliš práce, protože podle dostupných informací je přijetí velmi pozitivní a to dokonce tolik, že filmaři údajně nemají v plánu pouštět se do výraznějších předělávek a délka filmu se tak bude pohybovat kolem tří hodiny, což znamená, že Avengers: Endgame budou zatím nejdelším marvelovským projektem.

Jeden z režisérů Joe Russo to okomentoval následovně:

"Myslím si, že studio souhlasí s tím, že je to nejlepší příběh. Aktuálně si myslím, že film dopadl dobře a máme skvělou odezvu od našeho testovacího publika a máme z toho velmi dobrý pocit. Stále na tom pracujeme. Nejsme úplně hotovi. Znovu, jde o vyvrcholení 22 filmů, je to spousta příběhů, které do toho musíme zakomponovat. Emoce jsou toho velmi důležitou součástí. Pokud musíte odvyprávět skutečně komplikovaný příběh a chcete silné emocionální momenty s postavami, vyžadujete určité množství prostoru. Konkrétně v tomto případě máme dojem, že jsou potřeba tři hodiny prostoru."

Zní to tedy tak, že proběhnou ještě menší úpravy, ale stejně bychom měli očekávat to, že v kině strávíme slušné množství času. Ale nikdo asi nebude protestovat proti přibližně 180 minutám, když očividně půjde o skvělou zábavu.



Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat