Avengers: Endgame - Další teorie o novém hlavním záporákovi filmu. A tahle dává smysl

Kdo by to mohl být.

Když vyšlo najevo, že bychom v Avengers: Endgame měli vidět větší hrozbu, než je Thanos (Josh Brolin), očekávatelně se začalo zběsile řešit, kdo by to mohl být.

Teorií je spousta, padají různá jména, ať už je to Annihilus, Living Tribunal nebo třeba Dormammu. A pravdou je, že každý z nich by svým způsobem dával smysl.

Teď zazněl další tip a zní zatím asi nejvíce uvěřitelně. Konkrétně je řeč o postavě jménem Kronos, což je v marvelovských komiksech pán času.

Teorie je taková, že Avengers nebudou cestovat v čase s pomocí technologie, ale s pomocí Krona, který je uvězněn v Quantum Realm. Hrdinové mu poskytnou svobodu výměnou za to, že jim pomůže zvrátit Thanosovo lusknutí prsty.

Ovšem, trošku se to zvrtne, když se Kronos rozhodne pomstít těm, kteří ho v Quantum Realm uvěznili.

Ale jaké jsou argumenty pro to, že by se mohl objevit právě Kronos (někdy označovaný jako Chronos)? V první řadě, tvůrce Thanose Jim Starlin se v minulosti nechal slyšet, že v Avengers: Endgame se objeví více jeho postav a asi tušíte, že Kronos je jeho "dítkem".

Starlin se sice později dušoval, že šlo o vtip, ale to zaznělo až ve chvíli, kdy se kvůli jeho vyjádření spustila na internetu lavina nadšení (skoro se zdálo, že se Jim vyděsil a snažil se to nějak "zachránit").

Plus víme, že Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) bude mít ve filmu scény s postavou, která bude vytvořena kompletně digitálně a mohl by to být právě Kronos.

Pak je tu další věc. V budoucnu bychom se měli dočkat týmovky Eternals a Kronos je jedním ze členů tohoto týmu. Dávalo by smysl, pokud by byl někdo z Eternals představen v Avengers: Endgame a připravil by tak půdu pro další filmy.

To, kdo je onou větší hrozbou se ale s jistotou dozvíme asi až během premiéry Avengers: Endgame 25. dubna 2019.


Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat