Snyder údajně musel napravit to, co Whedon provedl s Aquamanem

Zajímavé.

Pokud se budeme bavit o filmu Justice League (2017), tak se asi shodneme na tom, že očekávání nenaplnil. A stále se řeší to, co bylo důvodem.

Nejčastěji je zmiňováno to, že práci na filmu po odchodu Zacka Snydera převzal Joss Whedon a přístup Snydera a Whedona je prostě natolik odlišný, že z Justice League vzniklo něco, co připomínalo onu pohádku o pejskovi a kočičce, kteří vařili dort.

I když někteří diváci házejí všechnu vinu na Whedona, není jasné, zda by film byl bez jeho zásahů tak povedený, jak mnozí doufají.

Teď se objevilo další tvrzení, které odpůrcům Whedona jistě udělá radost. Konkrétně jde o postavu Aquamana (Jason Momoa), kdy údajně muselo být napraveno to, co s ním Joss provedl.

Podle herce a analytika Neila Dalyho, který se účastnil testovacích projekcí jak Justice League, tak Aquamana, režisér sólovky Aquamana James Wan požádal Zacka Snydera, aby mu pomohl změnit tuhle postavu, aby nepřipomínala verzi, kterou nabídl Whedon v Justice League:

"Mohli jsme mít celý film o Aquamanovi, který by vlastně celou dobu podlézal Meře a dělal různé druhy sprostých vtípků a podobně a oni se od toho opravdu museli odklonit, od toho, co udělal Whedon, takže Snyder měl určitý vliv na Aquamana. James Wan ukázal Zacku Snyderovi - i když s tím studio nesouhlasilo - scény z filmu a první testovací verze a náčrty příběhu, aby se ujistil, že mají stejný názor na to, co původně chtěl a Snyder mu to posvětil s tím, že se to vrátilo k tomu, co celou dobu chtěl."

Tohle jistě přidá argumenty těm, kteří se pouští do Whedona, ale berte v potaz, že Daly může být někým, kdo prostě jen nemá rád Whedona, takže si do něj tímto způsobem mohl rýpnout a trošku mu podrazit nohy.

Navíc, není jasné, jak se Daly k podobným informacím mohl dostat. To, že viděl testovací projekce ještě neznamená, že zná detaily ze zákulisí, například to, že Warner Bros. nechtělo, aby se Snyder na filmu podílel.

Plus je na místě zmínit, že v minulosti se Wan vyjádřil v tom smyslu, že neměl velký zájem o pomoc od tvůrců Justice League, protože chtěl, aby Aquaman fungoval jako samostatné dobrodružství.

Přiznám se, že prostě stále nejsem přesvědčený o tom, že hlavní vinu na neúspěchu Justice League nese Whedon, co vy?



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat