Avengers: Představitel War Machinea odmítá dělat tiskové konference s Markem Ruffalem

Asi uhodnete proč.

Tom Holland (Peter Parker/Spider-Man) a Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) jsou největšími "drbnami", pokud jde o Marvelovské filmové universum.

Hodně často jsou to oni, kdo vyslepičí informace o chystaných projektech a tak není divu, že například Don Cheadle (James Rhodes/War Machine) prostě nechce chodit s Markem na tiskové konference:

"Pouští si hodně pusu na špacír. Proč bych potřeboval tyhle komplikace, že? Nepotřebuji sedět vedle něj, když vykecá celý film. On a Tom Holland... trošku moc ukecaní..."

Někdy je zřejmé, že Ruffalo zveřejní  nějaký spoiler záměrně, ale už několikrát se mu podařilo vypustit do světa informaci, která očividně měla zůstat utajena (třeba to, že v Infinity War zemře půlka lidí).

Není tak divu, že Don tak nechce být součástí toho, když Mark vyzradí, co nemá. Přece jen, Marvel si jistě postil mlčenlivost herců smluvně a nedodržení se určitě trestá nějakou šťavnatou pokutou. A Don netouží po tom, aby se nechal strhnout Ruffalem a také něco prozradil nebo ho případně musel krotit a hlídat, aby držel jazyk za zuby.

Oba pány uvidíme 25. dubna v Avengers: Endgame.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat