Jackson je naštvaný, že nebyl v Captain America 3 a možná nebude ani v Avengers: Endgame

Nezdá se, že by se s tím smířil.

Captain America: Občanská válka (2016) byl velkolepý film, ve kterém byla hromada členů Avengers. Ale několik důležitých postav chybělo. Mezi nimi byl i Nick Fury a jeho představitel Samuel L. Jackson je kvůli tomu očividně stále rozladěný:

"Je tu spousta věcí, které s ním můžete udělat. Ale je používán chytře? Ano, kromě věcí jako je Občanská válka. Přece jen, pokud všichni Avengeři spolu k*rva bojují, kde je jejich strážce? Kde je ten maník, který přijde a řekne, 'Dobře, všichni běžte do svých pokojů. Budu tam za minutu, abych si s vámi promluvil.' Nicméně, on je tím, kdo je dal dohromady a spojuje je nebo není..."

Je pravda, že bez Nicka Furyho by Avengers nevznikli a bylo zvláštní, že ve filmu, kde se proti sobě členové týmu postavili, chyběl.

Marvel Nicka v posledních letech trochu zanedbával, ale svítá na lepší časy. Sedmého března bude mít důležitou roli v Captain Marvel, uvidíme ho i 4. července ve Spider-Man: Daleko od domova a očekává se, že se ukáže i v Avengers: Endgame 25. dubna, i když to potvrzeno nebylo.

A je možné, že se neobjeví, protože Samuel prozradil, že k filmu nečetl scénář:

"Ne, Avengers: Endgame ne. Obvykle čtu scénáře, ve kterých jsem..."

Samozřejmě může herec mlžit (a doufejme, že ano), asi si většina z nás neumí představit, že by někdo, kvůli komu to vše začalo ve filmu chyběl.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat