Avengers: Endgame - Film ještě není dotočen, kamery se znovu rozjely

Probíhají další dotáčky.

Mělo se za to, že Avengers: Endgame už mají dokončeno jak hlavní natáčení, tak dotáčky. Ostatně, premiéra bude už 25. dubna 2019, takže se předpokládalo, že kamery se znovu nerozběhnou.

Omyl, vyšlo najevo, že probíhá další natáčení. Na sociálních médiích o tom dali vědět někteří herci, ale samozřejmě neprozradili, co konkrétně se natáčí/přetáčí.

Nezbývá než doufat, že dotáčky neprobíhají proto, že se tvůrci snaží zachránit kvalitu filmu na poslední chvíli. Ale to zřejmě nehrozí, bratří Russoové už několikrát ukázali, že vědí, co dělají.

Pokud bych byl optimista, řekl bych, že dotáčky probíhají kvůli cameu postav od Foxu jako jsou například X-Meni, ale to asi ne, protože sloučení Disneyho (vlastní Marvel) a Foxu proběhne údajně až v březnu, i když se počítalo s lednem, tím pádem ještě není právně možné zakomponovat foxovské hrdiny a záporáky do Marvelovského filmového universa (pokud tedy nebyla vyjednána nějaká výjimka).

Spíše se zdá, že se dotáčky týkají příběhu Strážců Galaxií, protože právě herci, kteří je ztvárňují, informovali o dotáčkách. Je možné, že důvodem je to, že se třetí Strážci odsunuli na neurčito, tím pádem by mohlo být v Endgame naznačeno, co mají Strážci v plánu, než se vrátí ve svém dalším filmu.

Prostě a jednoduše doufejme, že k dotáčkám nedošlo kvůli nevalné kvalitní už vzniklých scén.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat