Marvel prozradil, co se stalo s Kamenem nekonečna Time Stone v komiksu. A je to překvapení

Tak co?

V komiksové sérii Infinity Wars: Infinity došlo k tomu, že Adam Warlock daroval Kamenům nekonečna svobodu a nechal je, aby si zvolily vlastní cestu.

Kameny nekonečna tak opustily Zemi a nebylo jasné, co se s nimi děje. Ale teď Marvel v komiksu prozradil, jak je na tom Kámen nekonečna Time Stone.

Bylo nám ukázáno, že se Time Stone stal součástí muže jménem Hector Bautista (že by nějaký odkaz na Davea Bautistu, který hraje Draxe v Marvelovském filmovém universu?). Ten trávil své poslední hodiny před popravou v texaské cele smrti.

Jenže se objevil Time Stone a stal se součástí Hectora. Proč? Protože ten tvrdí, že je nevinný a chce najít skutečného vraha.

Kámen nekonečna se tak rozhodl, že mu pomůže a poskytl Hectorovi moc, která mu nejen umožnila uniknout z vězení, ale také mu dovolí najít toho, za jehož zločiny skončil za mřížemi (je otázkou, zda Hector nelže a ve skutečně je vinný).

Nicméně se dá tušit, že za tím bude asi víc, než jen očištění jména jednoho muže. Možností, jak s touhle zápletkou naložit je víc. Přece jen, člověk, do něhož vstoupil Time Stone je díky tomu extrémně silný. Může se z něj stát hrdina, ale také mocí posedlý šílenec. Co například, kdy by to byl skutečný vrah a měl možnost manipulovat s časem? Uvidíme, co má Marvel v plánu. Odhalí to v dalších dílech Infinity War.

Zdroj: Marvel Comics
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat