Hry o trůny: Poslední série bude spíše šest velkolepých filmů

Naznačil to šéf HBO.

Fandové kultovní fantasy Game of Thrones byli jistě zklamaní, když vyšlo najevo, že poslední osmá řada bude mít jen šest dílů. To je nejméně ze všech řad.

Ovšem, dobrou zprávou je to, že i když se dočkáme dosud nejméně epizod, tak budou velkolepé. A to hodně. Minimálně to tak vypadá z vyjádření šéfa HBO Richarda Pleplera:

"Je to spektakulární. Tihle lidé natočili šest filmů. Reakce, kterou jsem měl, když jsem je sledoval byla, 'Koukám se na film.' Věděli, že laťka je vysoko. Oni ji překonali. Viděl jsem to dvakrát bez speciálních efektů a naplnil mě respekt. Všichni se pustili do neuvěřitelné práce s vyprávěním příběhu a magické magické produkce."

S ohledem na popularitu seriálu jsou očekávaní opravdu velká, takže se tvůrci musejí hodně snažit, aby nezklamali fanoušky.

Zda to zvládli, to se dozvíme dříve, než se očekávalo. Sedmá řada totiž začala v létě a spekulovalo se o tom, že stejné to bude i v případě osmé, nicméně bylo potvrzeno, že poslední série bude mít premiéru (stejně jako většina předchozích řad) v dubnu.


Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat