Avengers: Endgame - Možná se už ví, kdo zachrání Tonyho Starka

Naznačuje to videohra.

V prvním traileru na Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) nám bylo prozrazeno, že Tony Stark (Robert Downey Jr.) a zřejmě i Nebula (Karen Gillan) uvízli ve vesmíru na porouchané lodi Strážců Galaxie a to bez jídla, vody a brzy také bez vzduchu.

Ale je více méně jasné, že je někdo zachrání. Otázkou je ale kdo. Nejčastěji padají jména Captain Marvel (Brie Larson) nebo Pepper Potts v brnění Rescue (Gwyneth Paltrow).

Objevila se ale teorie, že by Pepper mohla spojit síly s Rocket Raccoonem (Sean Gunn/Bradley Cooper). A zdá se, že by to skutečně mohl být zbraně milující mýval, kdo je vytáhne z bryndy.

Bylo totiž oznámeno, že vznikne hra pro virtuální realitu nazvaná Marvel's Avengers: Rocket's Rescue Run, která vzniká ve spolupráci automobilky Audi a Marvelu (mají spolu smlouvu a vozy od Audi se objevují v marvelovkách, ostatně byl to Robert Downey Jr., který představil veřejnosti nové Audi e-tron GT).

A přestože to není jasné potvrzení, tak mnozí věří, že jméno videohry odkazuje na to, že Rocket se vydá zachránit Tonyho a Nebulu.

Rocket v Avengers: Infinity War (2018) skončil na Zemi, ale tam se situace nevyvinula zrovna nejlépe, Groot (Vin Diesel) se změnil v prach a co se stalo s ostatními Strážci Galaxie, kteří byli na Titanu Rocket neví.

Je tak jasné, že bude zoufale pátrat po tom, kde jsou jeho zbývající spolubojovníci a bylo by logické, pokud by se pokusil vystupovat jejich kosmickou loď...

Ale jak už to tak u Marvelu bývá, na oficiální potvrzení si budeme asi muset počkat do premiéry.


Zdroj: Audi
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat