Avengers: Endgame - Samuel L. Jackson možná vykecal, jak Captain Marvel zachrání galaxii

Nebo se snad spletl?

Obecné přesvědčení je takové, že v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) se bude cestovat v čase a právě to bude klíčem k porážce Thanose (Josh Broslin) a zvrácení následků jeho lusknutí prsty.

Zatím ale není jasné, jakým způsobem se hrdinové dostanou zpět do minulost. Teď to ale možná vykecal Samuel L. Jackson (Nick Fury), který se rozpovídal o Captain Marvel:

"Je vlastně tou nejsilnější postavou - pokud se bavíme o schopnostech a toho, co dokáží - v Marvelovském universu. Takže pro Carol Danvers, aby byla touhle postavou a pro Brie, aby se stala touhle postavou, to bude výbušná věc. Myslím tím, že [Avengers] čelí opravdu opravdu malým šancím - viděli jsme to v Infinity War - takže víme, že potřebujeme něco stejně mocného jako je Thanos. A v určitou chvíli zjistíme, jak mocná je a to, čeho všeho je schopná. Je jednou z mála osob v Marvelovském universu, která může cestovat časem, takže..."

Teď si nejsem úplně jistý, ale nemám pocit, že komiksová Carol Danvers alias Captain Marvel má schopnost cestovat v čase.

Je ale možné, že její filmová verze na tom bude jinak. Samuel zní tak, že si je poměrně jistý. A pokud tedy budou pravdou, že Captain Marvel dokáže cestovat v čase, pak je nasnadě, že by to byla právě ona, kdo otevře ostatním hrdinům dveře do minulosti a dá jim šanci porazit Šíleného Titána. Nebo možná herec naráží na to, že je Carol jednou z mála osob, na které nebude mít přesun v čase nějaký negativní dopad?

Těžko říct, dozvíme se to v dubnu během premiéry Endgame. Nicméně, s Captain Marvel se blíže seznámíme dříve a to v její sólovce 7. března.


Zdroj: ET
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat