Captain Marvel: Film bude i origin příběhem Nicka Furyho

Paráda.

Sedmého března se konečně dočkáme premiéry první ženské marvelovky Captain Marvel. A jak už název napovídá, v centru dění bude Carol Danvers alias Captain Marvel (Brie Larson). Ale důležitou roli bude mít také mladý a dvouoký Nick Fury v podání Samuela L. Jacksona.

Dobrou zprávou já, že film bude také příběhem "o jeho zrození", tedy o zrození muže, kterého už známe z Marvelovského filmového universa. Prozradil to producent Jonathan Schwartz:

"Tenhle film se určitě jmenuje Captain Marvel. V určitých částech se stal filmem dvou lidí. Takže jsme tak nějak chtěli publiku dát jakýsi druh origin příběhu mladého Nicka Furyho... Doufejme, že způsobem, který prospěje také příběhu Carol. Takže ona svým způsobem pro něj bude oknem do tohoto celého velkého vesmíru. A on je trochu méně oním, 'Vím vše, co je tu k vědění' Nickem Furym, kterého jsme viděli v pozdějších filmech a je snad více otevřený novým nápadům."

Žádná sólovka Nicka Furyho není v plánu, takže je jen a jen dobře, že zjistíme více o jeho minulosti právě v Captain Marvel.

Přece jen, je to velmi zajímavá postava. Je nejen tím, kdo stojí za vznikem Avengers, ale také jednou z nejvýraznějších osobností ze S.H.I.E.L.D.u.

A to, jaký byl ještě předtím, než byl šéfem nejznámější špiónské organizace světa, to se dozvíme právě v Captain Marvel. Navíc nám bude pravděpodobně ukázáno, jak přišel o oko...


Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat