Avengers: Endgame - Je klíčem k porážce Thanose Vision?

Některé spekulace si to myslí.

Premiéra Avengers: Endgame se pomalu blíží, dočkáme se jí 25. dubna 2019 a tak se zběsile spekuluje o tom, kdo vlastně bude klíčem k porážce Thanose (Josh Brolin).

Možností je samozřejmě spousta. Některé z nich jsou poměrně "suché", jiné zajímavé (i když znějí dost přehnaně).

Do druhé skupiny bych asi zařadil tu, která tvrdí, že to bude Vision (Paul Bettany), kdo sehraje důležitou roli v porážce Thanose.

Teorie se odráží od toho faktu, že Vision zemřel v Avengers: Infinity War (2018) dvakrát. Poprvé Kámen nekonečna Mind Stone v jeho čele zničila Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), což vedlo k tomu, že se Visionovo tělo "rozpadlo". Poté ale Thanos vrátil čas a dost brutálně vyrval Kámen nekonečna z Visionova čela.

V tomto případě ale neměl Vision zemřít. Mělo se mu povést nějakým způsobem přenést své vědomí do Kamenu nekonečna a díky tomu je schopen (částečně) ovlivňovat Thanosovu mysl.

Vision nebyl schopen zastavit Thanose a jeho lusknutí prsty, ale nenápadně ho přesvědčil, aby zabil polovinu galaxie poměrně milosrdnou metodou.

A postupem času bude Vision Thanosovo rozhodování ovlivňovat víc a víc a poskytne tak ostatním hrdinům možnost, aby se Thanose zbavili.

Byť to zní docela jako věc vycucaná z prstu, tak je pravda, že něco podobného se odehrálo v komiksu, kde ovšem Thanosem nemanipuloval Vision, ale Adam Warlock.

Upřímně řečeno bych se divil, pokud by se tahle spekulace ukázala být pravdivou, nicméně je poměrně často zmiňováno, že to bude právě Mind Stone, který by mohl vést k porážce Thanose, takže se možná nějaké prvky z téhle teorie mohou v Avengers: Endgame objevit.


Zdroj: Reddit

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat