Avengers: Jak reaguje Disney na žádost o dřívější promítání Endgame pro umírajícího fandu?

Jak to vypadá?

Život není fér. Vyprávět by to o tom mohl muž, který vystupuje pod jménem Alexander. Ten ve 33 letech trpí rakovinou a je bohužel vysoce pravděpodobné, že se nedožije 26. dubna, kdy budou mít v USA premiéru Avengers: Endgame.

A Alexander by je chtěl před smrtí vidět, takže 5. ledna byla spuštěna "akce" nazvaná Dying Before April: My Endgame (volně přeloženo jako "Smrt před dubnem: Má konečná hra"), která měla pomoci tomu, aby Disney zajistil dřívější promítání pro umírajícího fandu.

Alexander o sobě prozradil následující:

"Nejsem dítě nebo někdo s vysloveně tragickým příběhem. Jsem prostě normální chlap. Je mi 33 let, přišel jsem před třemi lety o svou sestru kvůli stejné vzácné genetické nemoci, u kterého se ukázalo, že jí trpím také..."

Do kampaně se zapojily tisíce lidí a doufalo se, že si toho všimne někdo od Disneyho. Vyšlo to. Alexander na Twitteru napsal:

"Dostalo se to k Disneymu a diskutujeme o možnostech. Velmi všem děkuji. Tohle je vše, v co jsem mohl doufat!"

Nezbývá než držet palce, ať to vyjde. Nebylo by to poprvé, kdy by Marvel potažmo Disney splnily přání nemocného fandy, tak snad to dopadne dobře (i když to je ve spojení s celou situací dost zvláštní slovo) i tentokrát.



Zdroj: Twitter

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat