Herec se omluvil za to, že kritizoval kolegy, kteří uctili památku Stana Lee

Sype si popel na hlavu.

Po smrti Stana Lee se množství celebrit rozhodlo vyjádřit soustrast na sociálních sítích a často s pomocí fotografie jich samotných právě se Stanem Lee. Ale to se vůbec nelíbilo herci Armie Hammerovi, který to dost přísně zkritizoval (jeho vyjádření).

Ovšem, za to se on sám dočkal vlny kritiky. Netrvalo to dlouho a uvědomil si, že zřejmě přestřelil a rozhodl se zachovat se jako chlap a omluvit se:

"Zatímco jsem se snažil poskytnout zbytečný společenský komentář o současné selfie kultuře, (v opravdu hloupé formě, díky Jeffrey Dean Morgane) nechtíc jsem urazil mnoho těch, kteří upřímně truchlí nad ztrátou skutečné ikony. Chtěl bych se ze srdce omluvit a budu pracovat na kontrole svého impulzivního chování na Twitteru."

Je pravda, že Armieho první komentář nebyl zrovna vhodně formulován, ale jeho záměr zřejmě nebyl někomu ublížit, jen upozornit na to, že to asi se selfíčky přeháníme a s tím se dá asi souhlasit. Nicméně nebylo dobrým nápadem něco takového kritizovat skrze smrt Stana Lee, to už je teď nadmíru jasné.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat