Herec zkritizoval celebrity, které uctily památku Stana Lee. Představitelé Kapitána Amerika a Negana si to nenechali líbit

Není to pěkná situace.

V pondělí bohužel zemřel Stan Lee a to samozřejmě vyvolalo reakce spousty lidí, včetně mnoha celebrit. Spousta z nich pak na svých sociálních sítích zveřejnila snímek se Stanem a na to ne zrovna pozitivně reagoval herec Armie Hammer, který na Twitteru napsal:

"Jsem tak dojatý všemi celebritami, které zveřejňují své obrázky se Stanem Lee... Není lepší způsob, jak připomenout naprostou legendu, než zveřejnit obrázek sama sebe."

Nepřekvapivě mu ale spousta lidí začala oponovat například tím, že šlo o to, aby si připomněli skvělý moment, kdy měli tu čest setkat se se Stanem...

SOUVISEJÍCÍ: NA STANA LEE VZPOMÍNAJÍ PŘEDSTAVITELÉ HULKA, THORA, KAPITÁNA AMERIKY, AQUAMANA NEBO WOLVERINA

Reagoval třeba i Chris Evans (Kapitán Amerika) a to taktéž na Twitteru:

"Je to zvláštní, protože všichni fandové, kteří se s ním setkali na akcích dělají to samé, Armie. Je to téměř, jako kdyby připomínka momentu, který strávili s někým, kdo už s námi dál není, poskytovala lidem malou špetku útěchy v jejich smutku. Kreténi."

Zatímco Chris vsadil na sarkasmus, Jeffrey Dean Morgan (Negan z The Walking Dead) si nebral servítky:

"Zdá se, že jsi našel způsob, jak využít truchlení ostatních a jejich vzpomínek, abys na sebe přitáhl pozornost. Zníš jako opravdový blbec.

Tento tweet ale už není na profilu Jeffreyho k nalezení. A podle mého názoru je tato situace neuctivá a zbytečná, nemyslíte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat